Hem
Fisket
Boende
Konferens
Relax
Information
Priser
Karta
Länkar
Pictures / Bilder
e-mail / info


Nu får Kvarnforsen fiskecamp hjälp av en fiskeguide.

Se här.

Senast uppdaterad // 04 januari 2005

Information.

 

Välkommen till Kvarnforsens Fiscecamp i hjärtat av skogarna och sjöarna i det innersta av Halland. Vi erbjuder er ett praktiskt och bekvämt boende och ett högklassigt fiske.

I trakten kring Kvarnforsen finns dessutom ca 100 fiskrika sjöar inom en radie av 20 km! Vi rekommenderar grov fiskeutrustning eftersom fångster av gäddor över
5 kg är ganska vanliga.
Det finns gott om Abborre, Gädda, Gös, Ål och Sutare. Det går från många sjöar bra att fiska från land, men söker ni de stora fiskarna bör ni hyra en båt av ägaren.
Er dagsfångst tillagar ni i köket, i grillkåta eller så är husägaren behjälplig med att röka er fisk.
I denna sjö- och skogrika trakt, finns en stor mängd svamp, bär och vilda djur. Vandringslederna är många och cykelvägarna säkra och naturnära.
Möjligheterna för den perfekta skandinaviska helhetsupplevelsen finns alltså bakom din egen dörr på Kvarnforsens Stugby och Fiskecamp.

Önskar ni en dag vid de fantastiska stränderna i Halmstad, så kommer ni dit på mindre än 1 timma. Ca 35 km. NV om Kvarnforsen har ni Sveriges shoppingparadis Ullared, där ni kan göra fynd på GeKås. Ca. 2 timmar österut tar er till Växjö och vidare till Glasriket, där ni kan bese tillverkningen av och även köpa Sveriges kanske internationellt sett mest kända produkt, de svenska glasen.
 


Telenr: +46 (0)345 23000        Mobilnr: +46 (0)733 147576